what a wonderful phraaaaaase

It means no worries for the rest of your daaaaaays, HAKUNAAAA MATATAAAAAA

Som man säkert märker här ovan så är det Lejon Kungen som härjar i mitt huvud och anledningen till det kan vara att det tidigare ikväll blev ett spontanbesök med Lollo på Lyceum Theatre. Jo, vi hade faktiskt planerat att åka in till kära Covent Garden för att kolla biljettpriser och tider men inte hade vi förväntat oss att idag sitta i stallsen och uppleva den här djungelrika musikalen. 



Den korta tidsvarslen ledde till att vi snabbt fick leta upp ett matställe innan föreställningen, vilket i sin tur blev Bella Italia och att jag efter showen fick smsa min vamma och lösa mitt "glömt-nyckel"-problem.

Allt ordnade sig och nu ligger jag i min nybädda säng bland fyra kuddar och två täcken. Ibland undrar jag hur min vamma tänker, men ska absolut inte klaga då jag har det hur gått som helst! 

Nynnandes på den irriterande spelmelodin (i paus från alla Lion King sånger) som mannen bredvid mig på tunnelbanan envisades att ha på ska jag nu försöka sova.

For the record så var ljudet till hans mobilspel nästan som den här Månads-visan, hiihi enjoy!

"januari starts the year, februari kommer next, mars april has knopp in the hair,maj and juni bluummar mest, juli agusti and seeptiembre really nice summer then men octuber o november o december are so graay"

It's our problem-free philosophy, HAAAAAAKUNA MATATA GOOOOD_NIGHT